Βελτιστοποίηση site στις μηχανές αναζήτησης

Τι είναι βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης;

Η διαδικασία βελτιστοποίησης των σελίδων ενός δικτυακού τόπου έτσι ώστε οι μηχανές αναζήτησης να περιλαμβάνουν στα αποτελέσματα αναζήτησης αυτές τις σελίδες, ονομάζεται βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, ή αλλιώς SEO (Search Engine Optimization).

Με ποιο απλά λόγια, ας πάρουμε για παράδειγμα έναν δικτυακό τόπο με έπιπλα. Όταν υπάρχει ενότητα σε αυτόν τον δικτυακό τόπο με έπιπλα σαλονιού, η δουλειά μας είναι να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης του google η κατηγορία έπιπλα σαλονιού.

Εν ολίγοις, η δουλειά μας είναι να 'κατευθύνουμε' το google (καθώς και άλλες μηχανές αναζήτησης) να 'διαβάσει' σωστά τον δικτυακό σας τόπο έτσι ώστε να εμφανίζει αποτελέσματα πιο σχετικά στα ερωτήματα των επισκεπτών που αναζητούν.

Θέλω να εμφανίζομαι πρώτος στην αναζήτηση του google

Φυσικά και θα εμφανίζεστε πρώτος στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η εταιρία μας βελτιστοποιεί τον δικτυακό σας τόπο έτσι ώστε όταν ένας επισκέπτης αναζητά την επιχείρησή σας θα σας εμφανίζει στην πρώτη σελίδα και πιθανότατα ως πρώτη επιλογή τον δικτυακό σας τόπο.

Για παράδειγμα, όταν πληκτρολογήσουμε στο google diasnet site, ή diasnet ιστοσελίδες, θα εμφανίσει πρώτο τον δικτυακό τόπο της Diasnet.

Αυτό γίνεται γιατί η λέξη κλειδί που χρησιμοποιούμε, δηλαδή diasnet, είναι μοναδική και δεν υπάρχει για κάποια άλλη εταιρία. Οπότε θα εμφανίσει κυρίως αποτελέσματα σχετικά με τον δικτυακό τόπο της Diasnet.

Όσον αφορά άλλες λέξεις κλειδιά, η θέση που θα σας κατατάξει το google ποικίλει από τα κριτήρια που θέτει το google.

Πως θα δω τα αποτελέσματα αυτής της βελτιστοποίησης;

Οι πελάτες της Diasnet απολαμβάνουν μοναδικά πλεονεκτήματα όπως την χρήση του εργαλείου στατιστικών, καθώς και την τετράμηνη αναφορά στατιστικών του δικτυακού τους τόπου.

Αν είσαστε ήδη πελάτης της Diasnet άμεσα μπορούμε να συγκρίνουμε αποτελέσματα πριν την βελτιστοποίηση και μετά.

Αν δεν είσαστε πελάτης της Diasnet, θα πρέπει να έχουμε πρόσβαση στο εργαλείο στατιστικών που σας έχει διαθέσει η εταιρία που σας έχει δημιουργήσει το site.

Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε θα δημιουργήσουμε για εσάς λογαριασμό στο εργαλείο στατιστικών και θα το ενσωματώσουμε στον δικτυακό σας τόπο.

Αφού έχουμε μία πρώτη άποψη της κίνησης του δικτυακού σας τόπου, θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες αλλαγές και μετά θα σας κάνουμε μία παρουσίαση με τα αποτελέσματα της βελτιστοποίησης.

Με ενδιαφέρει η πρότασή σας, θέλω να μάθω περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μία συνάντηση δεν είναι δεσμευτική.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για άμεση επικοινωνία μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210.5759.313
Όνομα:
Τηλέφωνο επικοινωνίας (ή email):
Σχόλιο:
Λάβαμε το μήνυμά σας. Σύντομα εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Προέκυψε σφάλμα, παρακαλούμε προσπαθήστε και πάλι.
Αισθητική
  Η υψηλή αισθητική του δικτυακού σας τόπου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα επιτυχημένο site.
  Επιλέξτε δημιουργικές λύσεις που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα της εταιρίας σας.
  Ο συνεργάτης μας είναι διαθέσιμος, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
περισσότερα
Αξιοπιστία
  Η εξειδίκευση στην τεχνολογία και ο ιδιόκτητος εξοπλισμός σε server εγγυώνται αξιόπιστη λειτουργία του δικτυακού σας τόπου